');
 • frietwagen huren

  Onze frietkraam huren is snel en eenvoudig besteld bij XXL Frietkraam. Wij bieden naast de vers gesneden biologische friet nog een aantal combinaties met lekkere snacks om zo voor alle gasten een compleet snackaanbod aan te bieden. In het offerte formulier is dit overzichtelijk weergegeven en kan je aanvinken welk snack menu wij tijdens het evenement gaan bereiden. Onze frietwagen is al te huren vanaf 100 personen.

   

  Offerte aanvragen

 • frietkraam huren

  Onze XXL Frietkraam is een in 2016 nieuw op maat gebouwde foodtruck. De afmetingen als de foodtruck dicht is zijn 4.00 m lengte x 2.50 m breedte. De zijden van deze foodtruck kunnen aan 3 kanten geopend worden waardoor er een geheel open foodtruck ontstaat. Mensen kunnen ons zo van diverse kanten benaderen en wij hebben zo geen dichte achterzijde welke bij de meeste wagens altijd wat minder fraai oogt en het zicht belemmerd. 

  Met de luifels open moet rekening worden gehouden met een lengte van 6 meter en breedte van 4.50 meter. De hoogte van onze foodtruck is door de opvallende borden in truss-systeem 3.70 meter. 

  Offerte aanvragen